Arkiv för kategorin “Tjäna pengar på internet”

I våras, somras och tidigare i höst var jag ganska flitig att skriva inlägg kring den tävling inom tandblekning som jag var med i. Ända sedan jag förlorade den 30 september har det dock inte blivit något skrivet kring detta så detta är tänkt som en uppföljning vad som har hänt nu de senaste två ... Läs hela inlägget

Comments 5 Kommentarer »

I början av oktober öppnande Jonny Elofsson upp sitt nya svenska affiliatenätverk som heter Adrecord. Det har redan bloggats en del om detta nya affiliatenätverk men jag känner mig nästan skyldig att ge det en liten push också. Jonny har stor erfarenhet kring affiliate och var faktiskt vinnaren i Affiliate SM 2009. På hans blogg ... Läs hela inlägget

Comments 6 Kommentarer »

Jag har nästan sen i somras varit med om en märklig sak som har drabbat två av mina nya sajter. Båda är så kallade ”minisajter” och har på så sätt inte så många undersidor. Problemet är att ända sen start har de svajat rejält på Google. Den ena sidan har t ex haft position 2 ... Läs hela inlägget

Comments 19 Kommentarer »

Kim vann den tandbleknings-tävling jag har bloggat om en del här på sidan. Tävlingen började redan i våras och jag trodde faktiskt det skulle ta slut mycket snabbare. Även om det hade varit roligt själv att vinna en sådan här tävling är jag inte bitter utan är glad över de erfarenheter jag fått. För ni ... Läs hela inlägget

Comments 8 Kommentarer »

Ifall man vill bli en kung på affiliate gäller det att koll på många saker, dels de program man använder sig utav. På mina spelsajter rullar Adsense och jag behöver inte röra något för att pengarna ska komma fram till mig.  Däremot skiljer sig de nya sajterna, bland annat Billiga kläder som enbart kommer få ... Läs hela inlägget

Comments 9 Kommentarer »

Här följer en fortsättning av hur min sommar har varit kring affiliate. Har ni inte läst del 1 innan kan ni göra det här. I del 1 berättar jag lite kort om sommarjobbet och vad som hänt med mina befintliga projekt. Detta inlägget kommer få mest fokus på min nya nisch, nämligen  kläder och mode. ... Läs hela inlägget

Comments 2 Kommentarer »

Sommaren 2010 lider mot sitt slut och det är med en del ångest jag nu måste inse att det är dags att packa skolväskan och förbereda mig mentalt inför skolstarten. Som alla tidigare år rusar bara sommaren iväg och man förstår inte riktigt vad all tid tagit vägen. Samtidigt får man väl vara nöjd med ... Läs hela inlägget

Comments 2 Kommentarer »

Ända sedan jag började sommaren 2007 med Nytrendo har mitt mål alltid varit att ligga plus minus noll i intäkter. Jag har alltså varit nöjd sålänge lite småpengar trillat in så jag kunnat betala för domänerna jag ägt och webbhotellet de legat på. Nu på senare tid har jag många nya sidor som är i ... Läs hela inlägget

Comments 4 Kommentarer »