Vi börjar denna fina sommardag med att tipsa om lite nya länkar.Tycker faktiskt det varit lite klent med bloggposter denna veckan fast det kan väl bero på det underbara vädret som är i Sverige just nu.

Entreprenör – 7 Googleknep du måste kunna

Ett nyskrivet inlägg på Sökmotorkonsult om 7 viktiga tips man bör veta för att bli kung på Google. Perfekta tips ifall man har affiliate-sidor eller bara vill komma högt upp i serpen på vissa fraser.

När barnet sover skall mamman sova….

På ett lite annorlunda sätt förklarar Christian liknelsen mellan mamman och entreprenören. Hade själv en del planer för mig idag men efter läst detta kommer jag nog bara gå ut och lägga mig i min binero-solstol. Tack och hej!

2 Svar på “Lästips 14 Juli – 2010”
  1. kim skriver:

    Haha, du med din solstol :)

  2. Olof skriver:

    Om du hade gett mig en Dietguidenstol hade jag kanske haft den istället. :)

    Att slöa i solstol is the shit.

  3.  
Lämna ett svar