Hur ett penntroll kostade Christian 200 000kr

En väldigt intressant berättelse på Disruptive om hur ett penntroll kunde kosta Christian 200k kr. Han berättar hela historien och går igenom i detalj vad han jobbade med och vad som hände. Extra plus eftersom han vågar skriva sånt här offentligt! Kanske blir liknande inlägg från andra i framtiden? Har själv inget i dagsläget att dela med mig utav.

Affiliate inom försäkringar

Tomaz Lavén har på sin blogg delat med sig utav statistik och sitt resultat kring att vara affiliate inom försäkringar. Han visar både hur han ligger till på diverse sökord samtidigt som han visar antalet besökare. Mycket trevlig läsning.

Kritisera Gserp och få en länk

Gserp är en tjänst för att smidigt kolla upp sin sajts placering och historik för vissa sökord på Google. Det är intressant att se statistik  både på sina egna och konkurrenters sidor då man kan se förändringar man kanske hade missat annars.

Nu har Kim Ängalid som skapat sidan, gått ut på sin blogg att om man kritiserar sajten ska man få en länk på hans blogg. Allt detta för att göra Gserp ännu bättre än vad den redan är idag! Har ni några klagomål om hans verktyg så skriv det till han.

Hur döper du dina hårddiskar?

Hur mycket fantasi har du när du döper hårddiskar och datorer? Läs hur Tkj gör och även alla som kommenterat. I dagsläget heter mina Sharing is caring och Ica’s varor. ;)

Lämna ett svar