Nu är det åter dags att tipsa om lite intressanta länkar från bloggar jag följer med hjälp av Google Reader. Länkarna är egentligen inte de färskaste men har precis haft en tentavecka så det är därför det har blivit försenat. Hoppas ni ska finna något som är utav intresse!

Vi firar 100 000 (Sökmotorkonsult)

De flesta som jobbar med affiliate har säkert hört talas om det verktyg som finns på Sökmotorkosult.se för att analysera sin webbsajt. Verktyget granskar en rad olika saker och räknar sedan ut hur mycket poäng man får för mödan man lagt ned. Nu har det gjorts 100 000 analyseringar vilket de självklart bör vara stolta över! Det är ett riktigt bra verktyg som jag själv uppskattar väldigt mycket.

Jag har själv skrivit om detta verktyget tidigare i år som ni kan hitta här.

Intervju med Jonny Elofsson

Kim Ängalid har intervjuat Jonny Elofsson och sedan publicerat artikeln på sin blogg. Det är mycket intressant läsning som jag tycker att man bör läsa. Jonny är bland annat känd för att ha vunnit affiliate sm 2009 och är grundaren till det nya affiliatenätverket Adrecord. I mitt tidigare blogginlägg skriver jag lite mer om Adrecord och vill ni läsa mer om det kan ni klicka här.

Dokumentera dina länkbyten

Jag har många gånger försökt att dokumentera alla länkbyten men varje gång har jag gett upp då det blivit alldeles för rörigt. Krisfotter Wedholm tipsar här hur han själv organiserar upp sina dokument så att man någorlunda ska få en hyffsad bild vilka sajter man byter länkar med. Jag borde verkligen ta mig i kragen och börja dokumentera vilka jag gör byten med. I dagsläget har jag faktiskt inte så stor koll..

3 Svar på “Lästips 3 November – 2010”
 1. anonym skriver:

  tack för tipset!

 2. Olof skriver:

  Hej! Kan du i fortsättningen skriva ditt riktiga namn istället för ”parkbänk” som du gjorde i detta fallet. Satte anonym tillsvidare…

  Jag gillar när man får kommentarer men när det endast är för att gynna sin egna sida och ändrar sitt namn till den text man vill att sidan ska synas med tar det tyvärr stopp.

  // Olof

 3. jonas skriver:

  Framförallt tipset om att dokumentera länkbyten hade jag nytta av. Fann ett verktyg i kommentarsfältet där (http://raventools.com/) som verkar grymt.

 4.  
Lämna ett svar