Det är nu 2 år sedan jag startade att blogga här på Olof.nu och precis som förra året kommer här lite statistik kring året som har varit. Historien hur jag lyckades få tag i denna domän är redan skriven i det tidigare inlägget men jag är fortfarande nöjd hur jag kom över  denna lilla gulddomänen.

Statistik

 • Totalt: 108 artiklar
 • Sedan 21 augusti 2010: 36
 • Totalt: 668 godkända kommentarer
 • Sedan 21 augusti 2010: 551

Ifall man jämför med förra året då jag hade 72 artiklar  är det ganska uppenbart att jag legat på latsidan gällande inlägg. Största anledningen till detta är väl att det nu är nästan ett år sedan jag började få problem med svajande sajter. Jag kan dock lova att jag kommer fortsätta blogga här under året och förhoppningsvis blir det inlägg som mer än jag finner intresse utav.

8 Svar på “Två år med bloggen”
 1. Sebastian skriver:

  Kul att få ta del av lite statistik!

 2. Oskar skriver:

  Men grattis på två-års-jubeleumet!

 3. Olof skriver:

  Tack så mycket Oskar!

 4. Grattis Olof, kul när det finns lite folk här blekinge som också håller på med sådant här =) sitter själv i karlshamn :)

 5. Grattis på två-årsdagen i efterskott olof.nu! Hoppas du får eller har fått ordning på sajterna som svajar.

 6. Eva skriver:

  Hipp hipp hurra! gratis i efterskott! Verkar som att siterna fungerar bättre nu eller?

 7. Linus skriver:

  Har precis hittat din blogg och tycker du har tappat tempot lite vad det verkar. Är väldigt intressant så hade varit kul med ännu mer innehåll. Men jag vet hur det är o va bloggare….inte alltid man hinner med :)

 8. Lasse skriver:

  Har hittat en del matnyttig info på din blogg Olof, så det är synd att det är ett tag sedan senaste inlägget. Dags att börja snart igen kanske?

 9.  
Lämna ett svar